Kağızman Ziraat Odası

ZOBİS
Kağızman Ziraat Odası > Haberler > KAĞIZMAN ZİRAAT ODASIN’DAN ÇİFTÇİLERE KEPÇE DESTEĞİ

KAĞIZMAN ZİRAAT ODASIN’DAN ÇİFTÇİLERE KEPÇE DESTEĞİ

Kağızman Ziraat Odası Başkanlığı Kağızman’da bulunan çiftçilere destek amaçlı 1 adet kepçe alarak hizmete koydu.
Kağızman’ın engebeli arazi şartlarında özelikle sulama sıkıntısı yaşayan çiftçilere destek Kağızman ziraat odası başkanlığından geldi. Çiftçilerin arazilerinde çalıştırılmak üzere 1 adet kepçe satın alan ziraat odası başkanlığı alınan kepçeyi çiftçilere tanıtarak özeliklerini anlatı.
Kağızman Ziraat Odası Başkanı Cesim Kızıltaş, yaptığı açıklamada, “Odamıza kayıtlı bulunan 6 bini aşkın çiftçimiz var. Devletin her türlü imkânlarından faydalandırdığımız çiftçilerimizden gelen talep üzerine ilçe merkezi ve köylerde bulunana engebeli arazilerde çiftçimizin işini kolaylaştırmak ve üretimi artırmak amaçlı 1 adet kepçe satın alarak hizmete sunduk” dedi.